VARMEPUMPE TIL KOLONIHAVE

NÅR DIT KOLONIHAVEHUS SKAL OPVARMES GODT

Slip for et fugtigt indeklima, når du kommer forbi dit kolonihavehus.

Med en varmepumpe beregnet til netop kolonihavehuset, kan du være sikker på et rart og behageligt indeklima, når du bruger huset. Uanset om det kun er i sommerperioden eller hele året rundt.

En varmepumpe fra SMT-Varmepumper.dk kan særligt være at foretrække, hvis du har et større kolonihavehus, der skal opvarmes.

Varmepumpen sørger nemlig for at cirkulere varmen rundt i hele huset. Hvor en radiator kun er ‘sivevarme’, og det kan tage lang tid, før varmen er nået rundt i alle rum, uden du skal skrue helt op.

FIND DEN RETTE PUMPE TIL DIT KOLONIHAVEHUS

Jeg ved, det ikke er nemt at tage en beslutning om, hvilken type varmepumpe, der vil være den helt rette.

Derfor tilbyder jeg demodage, hvor jeg tager ud til din kolonihaveforening og har noget af mit udvalg af varmepumper med.

Her kan du nemmere se og fornemme, hvad en varmepumpe kan, og ikke mindst hvordan den ser ud.

Vi kan både til selve demonstrationen og efterfølgende tage en snak om, hvad du tænker vil være en god løsning for dig og dit kolonihavehus.

ref-red

BOOK EN DEMODAG

Hvis du ønsker en kolonihavepumpe, så kommer jeg med glæde ud med min demonstrationstrailer.

Når jeg kommer forbi med min demonstrationstrailer, kan jeg nemt vise dig og de andre i kolonihavehusene omkring dig, hvad varmepumpen kan bruges til, og hvordan den ser ud.

Når jeg er færdig med demonstrationen, så tager jeg rundt til alle de interesserede og tager en snak om, hvad den enkelte ønsker. Her kan vi også snakke mere om, hvor du tænker varmepumpen skal placeres henne, og hvad den helt præcist skal kunne for at opfylde dine behov.

Ring til mig
BOOK EN DEMODAG
Bliv ringet op