Luft til vand varmepumpe

Få opvarmet bolig & brugsvand

Når du vælger en luft til vand varmepumpe, får du en varmepumpe, der genbruger varmen fra udeluften til både at opvarme din bolig og dit brugsvand.

Varmepumpen vil være forbundet med centralvarmesystemet, der ellers sørger for at give dig varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne gennem varmtvandsbeholderen.

SMT-Varmepumper anbefaler derfor denne slags varmepumpe, når du ønsker et økonomisk og bæredygtigt alternativ til eksempelvis et oliefyr, fjernvarme eller naturgas.

Jeg giver altid råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, dette er den rette løsning til dig og dit hjem.

Få glæde af de mange fordele

Udover du også kan få opvarmet vandet i hanen. Så er der en række andre fordele, der også er værd at nævne, når du overvejer valg af varmepumpe.

Det er f.eks. en meget lydsvag løsning inden for varmepumper. Samtidigt med at den ikke kræver særligt meget plads, som meget andet ellers ville. Så har du et mindre sommerhus, eller en bolig på en mindre grund, vil denne være en god løsning.

Noget, som jeg hos SMT-Varmepumper også ser som en klar fordel er, at det er en god investering for dig som kunde. Varmepumpen har en lang levetid, hvilket betyder, at du i løbet af relativ kort tid vil have tjent den ind igen.

Bliv ringet op